Si te behemi sipermarres !

Ne mbare Europen kompani te ndryshme prodhuese detergjentesh, kane zgjedhur ti japin jete nje formati te ri te te berit biznes, jasht skemave tradicionale te distribucionit klasik. Quhet New Economy!

Ne kete linje edhe Ids Detergjenti ka zhvilluar formatin e saj te shitjeve te detergjenteve te hapur, me kilogram, ne dyqane apo pointe, ku klientet mund te blejne sipas deshires dhe mundesive aq detergjente sa i duhen! Kjo menyre e re e te blerit te detergjenteve pervec interesit te blerjeve me cmime shume te aresyeshme dhe te pershtatshme per te gjitha kategorite e buxheteve familiare, eshte njekohesisht dhe nje blerje qe perkon me kontributin qe sejcili prej nesh duhet te jape per mbrojtjen e mjedisit nga kontenitoret apo shishet plastike te destinuara rendom per tu hedhur e rrjedhimish te ndotin ambjentin rreth nesh, te cilin te gjithe do te donim ta kishim sa me te paster.

Ids detergenti me gamen e produkteve Lofty, i ofron te gjithe atyre qe duan ti afrohen ketij sektori, kesaj menyre te te berit ‘New Economy’ me filozofi qartesisht mbeshtetese Ekologjike nje mundesi te arte!

Me nje investim, Start Up prej vetem 250.000 lekesh cdokush, edhe i pakualifikuar ne kete sektor, mund te vetepunesohet dhe ta nisi nje biznes te tille ne shitjen e detergjenteve te hapur.
Ids Detergenti ofron nje game te kompletuar per cdo kerkese per produkte te kategorise Homcare dhe HoReCa!

Sebashku, ti lejme femijve tane nje bote me te paster!