Hap nje dyqan

HAP NJE DYQAN

BASHKOHU ME NE !

Produktet LOFTY te nje cilesie te larte garantojne suksesin tuaj! Nise dhe ti sipermarrjen tende!

DYQAN

Nese besoni tek detergjentet e hapur dhe produktet Lofty ju mund te keni dyqanin tuaj te tregtimit te detergjenteve Lofty dhe jo vetem. IDS Detergenti ofron support dhe asistence te vazhdueshme teknike dhe profesionale me qellimin e rritjes se besimit dhe besnikerise se klienteles.

KEND

Per tju bashkuar rrjetit tone nese posedoni nje aktivitet tregetar tjeter, me formulen e kendit shop in shop ju mund te tregtoni produktet Lofty ne aktivitetin tuaj.

PERFITIMI

Shitja e detergjenteve te hapur eshte nje risi ne zhvillim e siper. Marzhet e larta te fitimit shtyjne shume persona edhe te pakualifikuar ne kete sektor, te ndermarrin kete lloj aktiviteti tregtar. Biznesi eshte i juaji, IDS Detergenti furnizon, percakton dhe menaxhon cmimet e rrjetit te dyqaneve Lofty pa asnje kosto shtese dhe royalty.

CFARE OFROJME

 • Produkte Cilesore, kompetence dhe eksperience ne sektorin e detergjenteve.
 • Arredimin dhe paketen publicitare te pikes se shitjes.
 • Rreth 1200 kg produkte te ndryshme Lofty dhe Tergo’.
 • Ambalazhin qarkullues (bidona, rubineta).
 • Organizimin e eventit te hapjes se dyqaneve si dhe materiale publicitare.
 • Produkte promocionale per klientelen gjate eventit te hapjes se dyqaneve.
 • Asistence ne formimin profesional te personelit.
 • Furnizimin sipas nje grafiku brenda 24 oreve, te produkteve.
 • Inovacion dhe kerkim te vazhdueshem ne permiresimin e cilesise.
 • Promocion Radio-Televiziv, Web Marketing, Promocion urban, Panaire.

CFARE KERKOJME

 • Pajisjen me license si person fizik ose juridik.
 • Investimin fillestar prej 250.000 lekesh (te rinj).
 • Ambjent te pershtatshem me siperfaqe minimalisht 20 m2.
 • Asnje kosto per perdorimin e markes/brendit.
 • Asnje perqindje dhe royalty per shitjet.
 • Shitjen eskluzive vetem te produkteve te hapura Lofty.
 • Asnje kusht bllokues ne tregtimin e produkteve te paketuara nen marka te tjera.
 • Asnje kusht bllokues ne tregtimin e artikujve shtepiake, kozmetike etj.
 • Porosi minimale prej 100kg.
 • Ambjent te paster dhe mikpritje te klienteles.

Na kontaktoni ne nr. 0692086130, ose nepermjet adreses se e-mailit: info@idsdetergenti.com