TELEVIZION

Ne Shtepine Tone,
13 Korrik 2018 - Detergjentët LOFTY

Blerja e detergjentëve të hapur është një mënyrë e re e blerjes së detergjentëve, e rivleresuar mbi të gjitha nga raporti i drejtë cilësi-çmim, i blerjes sipas mundësisë, dëshirës, si dhe i natyrës së saj eco-friendly. Na ndiqni ne videon e mësipërme të transmetuar në ekranin e Top Channel, Në Shtëpinë Tonë !