Rreth Nesh

IDS Detergenti

IDS Detergenti eshte nje kompani me eksperience disa vjecare ne prodhimin e detergjenteve per perdorim shtepiak dhe industrial. Ne kerkim te vazhdueshem te formulave te reja dhe inovative per te krijuar produkte me nje raport te drejte cilesi-cmim. IDS Detergenti prodhon detergjente qe respektojne gjeresisht standartet cilesore gjithmone me vemendje dhe kujdesin ndaj natyres.

Kompania eshte e specializuar nder te tjera ne prodhimin dhe shperndarjen e detergjenteve te hapur “alla spina” me marken e regjistruar LOFTY, nje marke e njohur si ne nivelin kombetar dhe nderkombetar. Vepron ne territorin Italian, Shqiptar, Malazez, Maqedon dhe Kosovar etj me shperndaresit e tij te perkushtuar.

Te gjithe produktet jane konform normatives H.A.C.C.P, te perqendruar dhe te biodegradueshem 90%, duke i mundesuar klienteve qe blejne te respektojne ambjentin. E ardhmja e planetit eshte ajo e femijeve tane.

LOFTY: Duke synuar cilesine, Ju kurseni.